Word een chef -foodservice professional bij US Foods Chef Store

Of ze nu ‘s werelds beste gerecht creëren of de wilde kant van de keuken temmen, chef -koks zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Dit omvat een goed begrip van voeding, veiligheid en sanitaire voorzieningen en een vermogen om met uitmuntendheid te multitasken.

Het meest opwindende aan de keuken is dat het nieuwe kansen biedt om uw culinaire vaardigheden te oefenen en te verbeteren wat is de beste sapcentrifuge?. De culinaire kunsten kunnen echter een beetje een mijnenveld zijn. Gelukkig biedt de US Foods Chefstore one-stop winkelen voor al uw foodservice-behoeften.

Er zijn twee belangrijke soorten koks in de industrie: de chef -kok en de commis. Degenen in de eerste opstelling om bestellingen te ontvangen en gerechten te bereiden. Degenen in het laatste werken onder een chef -kok de partie, of chief sous chef, en nemen taken op zoals het voorbereiden van koude hapjes, charcuterie en gebakken producten.

Van hen kan ook worden verwacht dat ze de keuken schoonmaken, op voorraad brengen en personeel beheren. Een chef kan lange uren werken, wat behoorlijk belastend kan zijn op het lichaam. Het is belangrijk om te onthouden om gezond voedsel te eten en voldoende slaap te krijgen.

Een goede chef zal constant nieuwe dingen proberen, of dat nu betekent dat het opnieuw uitvindt of nieuwe culinaire rages testen. Ze kunnen ook verantwoordelijk zijn voor het samenstellen van menu’s en trainingspersoneel.

Hoewel de meeste koks zijn getraind om een breed scala aan taken uit te voeren, is de chef meer kans om zich in een bepaald gebied te specialiseren. Dit komt omdat de chef -kok de leiding heeft om ervoor te zorgen dat de keuken soepel verloopt.